Nieuws

eiken balken en planken op maat

Neem contact op en bestel uw eiken balken en planken via de website! Alles wordt in eigen beheer voor u op maat gemaakt.

Nieuwe Mecalac 9 MWR gekocht voor rooiprojecten in stedelijk gebied

Deze speciale machine kan uitgerust worden met boomknipper, bomenzaag in combinatie met uitrijwagen en kipper. Zeer geschikt voor werkzaamheden in natte terreinen en in stedelijk gebied vanwege zijn lage bodemdruk. Tevens is de machine stil en voldoet aan de laatste emissierichtlijnen.

Nieuwe Volvo vrachtwagen FMX besteld!

Nieuwe Volvo FMX vrachtwagen met zware laadkraan en containersysteem is besteld. Deze is voorzien van een Euro 6 motor en voldoet aan de strengste milieueisen wat betreft uitstoot. Bij iedere nieuwe investering word er naar gekeken om milieu verantwoord te investeren.

Nieuwe Ministobbenfrees

Onze nieuwe ministobbenfrees is een compacte machine op een rupsonderstel en kan gemakkelijk door een deuropening van 90 cm breed, zodat ook een boomstronk in uw achtertuin verwijderd kan worden.

Klantentevredenheid

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiƫnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

kaart

logo