Nieuws

eiken balken en planken op maat

Neem contact op en bestel uw eiken balken en planken via de website! Alles wordt in eigen beheer voor u op maat gemaakt.

Nieuwe Volvo vrachtwagen FMX besteld!

Nieuwe Volvo FMX vrachtwagen met zware laadkraan en containersysteem is besteld. Deze is voorzien van een Euro 6 motor en voldoet aan de strengste milieueisen wat betreft uitstoot. Bij iedere nieuwe investering word er naar gekeken om milieu verantwoord te investeren.

Nieuwe Ministobbenfrees

Onze nieuwe ministobbenfrees is een compacte machine op een rupsonderstel en kan gemakkelijk door een deuropening van 90 cm breed, zodat ook een boomstronk in uw achtertuin verwijderd kan worden.

Klantentevredenheid

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiƫnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

kaart

logo