Cultuurtechnisch bosonderhoud

Als u eigenaar bent van bos of houtopstanden dan is het verstandig deze goed te onderhouden.Dit is belangrijk voor een goede ontwikkeling van uw bos. U kan dan denken aan verschillende soorten van werkzaamheden zoals het verwijderen en afvoeren van houtopstanden d.m.v. bosfrezen / bosklepelen voor verjonging en het verwijderen van ongewenste opslag zoals prunus verwijderen en het bestrijden van robinia, het uitdunnen van bos, bosranden- en bosbeheer.

De waterhuishouding in en rondom het bos is ook van groot belang. Deze kan worden bijgehouden door het maaien van watergangen, het baggeren van watergangen en het reinigen van duikers en het herprofileren van watergangen. Herstellen van wegen en bospaden of het plaatsen van afrasteringen en terreinmeubilair horen ook bij de werkzaamheden die de ervaren werknemers van Boomrooierij Van Weert voor u graag verrichten.

Voor natuurmonumenten zijn al verschillende cultuurtechnische werken in Natura 2000 gebieden door van Weert Rondhout b.v. gerealiseerd. Hier bestonden de werkzaamheden v.n.l. uit het verwijderen van bomen op heide en bos, verwijderen snoeihout d.m.v. versnipperen takhout en afvoeren snippers naar biomassa eindgebruikers. Verwijderen ongewenste opslag en plaggen van terreinen en strooisellaag. Het verwerken van plag- en organisch materiaal op plaatsen van verwerking.

Ons dienstenaanbod bestaat uit:

 • klepelen bos
 • bosfrezen terrein
 • verwijderen ongewenste opslag ( prunusbestrijding)
 • uitdunnen bosranden en verwijderen overhangend hout
 • maaien watergangen, baggeren watergangen en herprofileren
 • herstellen wegen en bospaden
 • plaatsen afrasteringen en terreinmeubilair
 • terreininrichting

Boomrooierij

Zie ook: bosonderhoud Maashorst, Bosbeheer Brabant, onderhoud natuurterreinen, uitdunnen bos Valkenswaard, verwijderen prunus Gilze Rijen, verwijderen prunus Bosgroep Zuid Nederland, Terreininrichting Bernheze.

Klantentevredenheid

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.