Bosexploitatie in - en verkoop stamhout

Circulaire Boomrooierij Van Weert Rondhout is voorstander van een gezonde bosbouw waar op verantwoorde en eerlijke manier wordt omgegaan met mens en milieu!

Met bosbouw en hout waar veel flora en fauna aanwezig is hebben wij veel ervaring. Kennisdelingen met ecologen, quick-scan, gediplomeerd personeel wat flora en fauna betreft en goed communiceren zijn om ecologisch verantwoord werkzaamheden te verrichten.

Gezien de ontwikkelingen op het gebied van milieu circulair denken en handelen en klimaat, is het bos een onuitputtelijke bron van hout. Tegelijkertijd vervult het bos ook een rol als thuis voor andere planten en dieren en heeft nog meerdere functies zoals bijvoorbeeld recreatie.

Door onze jarenlange ervaring en bestaan hebben wij een groot netwerk aan partners opgebouwd in zowel de overheid en boseigenaren waar we bosonderhoud voor verrichten als de houtverwerkende industrie, kopen van hout op stam, bosexploitatie. Op deze manier kunnen we iedereen optimaal bedienen.

Naaldhout en loofhout wordt gekocht, bomen worden geveld en gekapt en vermarkt naar papierfabrieken, vezelfabrieken, houtzagerijen, celluloseleveranciers, fineerbedrijven of krijgen een tweede leven als decoratie of als buitenmeubliliar en/of speeltoestellen.

Klantentevredenheid

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiƫnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

kaart

logo