Boomverzorging

Wanneer u eigenaar bent van bomen of bos dan heeft u ook de verplichting deze bomen of bospercelen goed te onderhouden en deze planmatig periodiek te laten controleren op vitaliteit. Dit is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van uw bomen of bos.Van Weert Rondhout b.v. verzorgt voor u in samenwerking met een gecertificeerde boomspecialist deze vitaliteitsonderzoeken en geeft een betrouwbaar advies aan u. Wij voeren bosonderhoud uit en snoeien uw bomen graag. Dit is nodig voor het behoud en levensduur van onze bomen en openbaar groen.

Wij hanteren een breed aanbod van snoeimethoden. Op deze manier kunnen we altijd de juiste kiezen voor uw situatie, waarin de bomen zich bevinden. Wij verzorgen een compleet pakket. Bij bomen snoeien is zoveel mogelijk afhankelijk van boomsoorten en de conditie waarin de  boom zich verkeert.
Laat u goed adviseren over wat wel en niet mogelijk is bij bomen snoeien. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en inventariseren het werk en u krijgt van onze European Tree Worker een deugdelijk advies en offerte op maat waarmee u verder kan.

Wij inventariseren de snoeimethode, snoeien de bomen en ruimen vrijkomende materialen op en verzorgen de verkeersmaatregelen.

Snoeimethode:

 1. Jeugdsnoei
 2. Begeleidingssnoei
 3. Onderhoudssnoei
 4. Achterstallig onderhoud
 5. Vormsnoei (Kandelaberen /knotten)
 6. Uitdunsnoei monumentale bomen
 7. Aanbrengen kroonverankering

Graag advies of een offerte voor boomverzorging?

Zie ook : boomverzorging Heeswijk Dinther, boomverzorging Uden, boomverzorging Oss, boomverzorging Veghel, boomverzorging, Sint Oedenrode, bomen snoeien Den Bosch, bomen snoeien Berlicum

 

Klantentevredenheid

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiƫnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

kaart

logo