Boomstronk verwijderen

Het verwijderen van boomstronken en stobben met de daarbij behorende wortels kan men doen d.m.v. een graafmachine, deze worden dan in 1 werkgang uit de bodem gegraven en afgevoerd. Bij grote projecten worden de verzamelde stobben verkleind, gezeefd en afgevoerd voor biofiltermateriaal of biomassa.

Wanneer er kabels en leidingen t.h.v. de te verwijderen boomstronk zitten gaat dit niet zonder een hoop schade te veroorzaken.

Wij hebben hiervoor een breed scala van speciale machines om ze dan beetje bij beetje er uit te frezen. Van grote stobbenfrezen voor productie tot een stobbenfrees aan een rupskraan of mobiele kraan voor het stobbenfrezen aan de andere kant van een watergang of schutting.

Een speciale machine voor bij u in de tuin hebben we ook ter beschikking. Deze machine kan door een deur, hij is 80 cm breed en er zit een 50 pk motor op waardoor hij nog een goede productie heeft voor een mini-stobbenfrees van zijn caliber. Boomwortels verwijderen wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.

Wij verzorgen graag voor u het uitvullen van het freesmateriaal. Wij laden het freesmateriaal op en vullen en verdichten dit weer met gekeurde teelaarde, hierna kunnen wij het voor u inzaaien of u kan weer een nieuwe boom aanplanten. Voor de nodige gemeentelijke opdrachtgevers verzorgen wij na het kappen van een boom en het verwijderen van boomstronk weer een nieuwe standplaats met grondverbetering en boomsubstraat.

Zie ook: boomstobben verwijderen, boomwortels rooien, biomassa.

Klantentevredenheid

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiƫnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

kaart

logo