Bomen kappen is een specialisme!

De Brabantse onderneming Van Weert Rondhout bv is een dynamisch en vooruitstrevend boomrooibedrijf op het gebied van bomen kappen, afvoeren en verwerken van snoeihout en boomstronken en groenafval. Al 3 generaties lang kan u altijd met ons contact opnemen als het gaat over bomen kappen, bomen snoeien, boomverzorging en houthandel en transport van boomstammen. Wij werken voor particulieren, overheden en bedrijven. Wij beschikken over moderne en innovatieve machines en werktechnieken.Op deze manier komt elke klus weer tot een goed einde en een tevreden klant of dat het nu gaat om het snoeien van bomen of het boomrooien van uw boom bij u in de tuin.

Weinig ruimte? Doe het niet verkeerd,  neem contact op met Boomrooierij Van Weert!

Het komt veel voor dat een boom op een plek staat die met groot materiaal niet bereikbaar is. Ook is het weghalen van een boom d.m.v. klimtechnieken geen optie omdat er geen of onvoldoende werkruimte is. Hier hebben wij jarenlange ervaring mee en hebben hierin gei╠łnvesteerd door een boomvelkraan te bouwen die zeer wendbaar is en tot een hoogte van 30 meter gecontroleerd de takken en de rest van de boom machinaal verwijdert en op de grond legt waarna deze verder verwerkt kan worden. Door deze innovatieve machine in combinatie met onze boomverzorgers zijn we in staat sneller en veiliger te werken. Op deze manier kunnen we ook vaak een gunstige aanbieding maken voor uw boomrooi- of snoeiwerk aan bomen.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis en kunde in huis om een goede partner voor u te zijn.

Online offerte aanvragen?
Heeft u een vraag over bomen kappen en/of wilt u weten hoe we te werk gaan als u een boom wil laten vellen? Boomstronken frezen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Boomrooierij Van Weert Rondhout.

Direct online offerte opvragen

Zie ook: bomen rooien, boomstobben verwijderen, boomstammen, biomassa, bomen snoeien

Klantentevredenheid

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en effici├źnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

kaart

logo