Bomen snoeien

Wanneer u eigenaar bent van bomen heeft u ook de verplichting deze bomen goed te onderhouden en met enige regelmaat te laten controleren op vitaliteit.

Van Weert Rondhout b.v. verzorgt voor u in samenwerking met een gecertificeerde boomspecialist deze vitaliteitsonderzoeken en geeft boomadvies op maat voor u.

Wij hanteren een breed aanbod van snoeimethoden. Op deze manier kunnen we altijd de juiste kiezen voor uw situatie waarin de bomen zich bevinden. Wij verzorgen een compleet pakket. Bij bomen snoeien is zoveel mogelijk, afhankelijk van boomsoort en de conditie waarin deze verkeert. Laat u goed adviseren over wat wel en niet mogelijk is rondom bomen snoeien. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en inventariseren het werk en u krijgt van onze European Tree Worker een deugdelijk advies en offerte op maat waarmee u verder kan.

Wij inventariseren de snoeimethode, snoeien de bomen en ruimen vrijkomende materialen op en verzorgen verkeersmaatregelen.

Snoeimethoden:

 1. Jeugdsnoei
 2. Begeleidingssnoei
 3. Onderhoudssnoei
 4. Achterstallig onderhoud
 5. Vormsnoei (Kandelaberen / knotten)
 6. Uitdunsnoei monumentale bomen
 7. Aanbrengen kroonverankering

Meer weten over het onderhoud van uw bomen? Boomrooierij Van Weert is de juiste partij om uw boom vakkundig te snoeien en/of veilig te stellen.

Vraag hier vrijblijvende info

Klantentevredenheid

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiƫnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

kaart

logo