Bomen rooien

Reeds 82 jaar is er bij boomrooierij van Weert gei╠łnvesteerd in kennis en materieel, hierdoor zijn wij voor u de juiste partner als het gaat om rooien van bomen, bomen snoeien, bosbouw en boomverzorging. Wij zijn een vooruitstrevende circulaire boomrooierij die hier ook naar denken en vooral ook handelen.

Wanneer een boom te veel verzwakt is en herstel niet meer van toepassing is of wanneer er houtopstanden verwijdert moeten gaan worden vanwege nieuwe infrastructuur dan worden deze door onze vakkundige medewerkers gerooid. Wij rooien bomen en verwijderen begroeiing, snoeien bomen, verwijderen boomwortel en laten alles netjes achter.

Al het vrijkomende materiaal wordt zoveel mogelijk circulair verwerkt en afgezet. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk aan partners opgebouwd die ook net als wij circulair willen handelen. Er worden zoveel mogelijk en zo lang mogelijk producten in de cyclus gehouden.

Onze specialiteit is dat wij snel en met hoge kwaliteit kunnen schakelen en handelen voor zowel grote groenprojecten als voor een boom bij u in de tuin of het nu gaat over innemen van een kroon of het weghalen van bomen. Bomen die slecht bereikbaar zijn of te groot op hun standplaats staan, zijn onze specialiteit. Met onze eigen unieke machine kunnen we tot 30 meter hoogte bomen machinaal ontmantelen en zachtjes deel voor deel op de grond leggen en vervolgens verwerken. In combinatie met gecertificeerde boomklimmers garanderen wij minimale schade, op en top veilig werken en concurrerende prijzen voor het rooiwerk.

Indien het werkterrein niet bereikbaar meer is voor deze velkraan dan worden de bomen d.m.v. boomklimtechnieken gecontroleerd naar beneden gehaald door onze European Tree Worker gecertificeerde medewerkers. We verwerken het stamhout en versnipperen takhout en het weghalen van boomstronken doen we met onze speciale boomstronkenfrees.

Heeft u graag advies betreffende bomen rooien of boomonderhoud? Onze  vakkundige boomspecialisten nemen graag contact met u op en voorzien u van advies.

Zie ook:

 • boom rooien Tiel
 • boom rooien Etten Leur
 • boom rooien Tilburg
 • boom rooien Boxtel
 • boom rooien Gennep
 • boom rooien Sint Anthonis

Klantentevredenheid

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en effici├źnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

kaart

logo