Bomen rooien Tilburg

BOOMROOIERIJ VAN WEERT: BOMEN ROOIEN DOEN WE AL SINDS 1937

Boomrooierij Van Weert Rondhout staat sinds 1937 al voor u klaar. Het rooien en snoeien van uw bomen. Boomrooierij Van Weert werkt landelijk en komt ook in de regio Tilburg voor hun werkzaamheden: zoals het kappen van bomen Tilburg en omgeving en snoeien bomen. Wilt u dan ook een boom laten kappen in de regio Tilburg dan is Boomrooierij van Weert Rondhout u graag van dienst. Wij werken voor de overheid, bedrijven, aannemers, hoveniers en particulier. Is de boom al weg en zit u alleen nog met een boomstronk/stobbe?  Boomrooierij van Weert Rondhout doet rooien boomstronken en frezen boomstobben ook in Tilburg en omgeving.

Heeft u vragen over uw bomen?

Vakkundig , efficiënt en veilig zijn de kernvoorwaarden van Boomrooienrij van Weert Rondhout. Wij komen graag bij u langs om u goed te kunnen adviseren en een vrijblijvende offerte aan te bieden. Onze professionele en vakkundige mensen kunnen in de regio Tilburg dan ook met de juiste materialen het werk snel uitvoeren om zo de kosten zo laag mogelijk te houden. Heeft u nog vragen of wilt u gewoon een afspraak maken neem dan even contact met ons op.

Heeft u een boom in de regio Tilburg staan op een moeilijke locatie?  Bij van boomrooierij van Weert Rondhout beschikken wij over een boomvelkraan waarmee wij bijna elke plek zonder teveel problemen kunnen bereiken. Met deze boomvelkraan met zaagkop kunnen wij bomen tot een hoogte van circa 30 meter machinaal vellen, demonteren.

Veiligheid is een van onze kernvoorwaarden bij Bomenrooierij van Weert dit is dan ook de reden dat wij VCA, ISO en ERBO gecertificeerd zijn. Het familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in vakkundig bomen rooien Tilburg en omgeving. Van Weert Rondhout doet ook snoeien bomen Tilburg en bosonderhoud.

Veilig, vakkundig en betrouwbaar uw bomen laten snoeien of rooien in Tilburg en omgeving ?

Wat kan Boomrooierij Van Weert Rondhout u bieden:

 • Onze ruime ervaring ( 82 jaar )
 • Voor elke klus de juiste machine en mensen
 • Advies en offerte zijn kosteloos !
 • Landelijk Erkend specialist: ook in Tilburg en omgeving.
 • Gespecialiseerd in particulier boom rooien Tilburg en snoeien bomen
 • Inname en verwerking groenafval, biomassa
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met de speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade. Snel en veilig.
 • Boomrooierij Van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen.
 • Elk werk is geschikt: geen boom is te groot of te klein voor ons.

Bomen rooien Tilburg

 Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op 0413 - 22 4100 of vraag online offerte aan.

Boomrooierij Van Weert Rondhout staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • Albert Noorduin, Venlo

  We hebben van Weert Rondhout gevraagd voor het rooien van een ca 85 cm dikke hemelboom in onze voortuin en nog een kleinere boom. De grote boom was ca 25 m hoog en een dikke tak hing over het huis. De boom stond op ca 10 m afstand van de weg. Ze kwamen op de afgesproken dag precies op tijd, ’s morgens om kwart voor acht. Om 12 uur was de hele klus geklaard. Dankzij hun speciale apparatuur en ervaring verliep alles veilig en de tuin werd netjes achtergelaten.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.