Bomen Kappen Oosterhout

REEDS 82 JAAR BRABANTS VAKMANSCHAP!

Sinds 1937 is Boomrooierij van Weert Rondhout gespecialiseerd in bomen rooien Oosterhout en omgeving en bomen snoeien. Van Weert Rondhout werkt landelijk en doet ook veel boom kappen in omgeving Oosterhout. Of het nu een volledige laan bomen betreft of één losse boom, geen klus te klein of te groot voor boomrooierij van Weert. Wilt u een boom kappen in Oosterhout: ook in uw omgeving is Boomrooierij van Weert u graag van dienst. Verder kunnen wij u helpen met goede boomverzorgers maar ook voor het rooien of frezen van boomstronken in Oosterhout kunt u bij van Weert terecht.

Denkt u dat u boom te lastig staat of te groot is? Bij boomrooierij van Weert Rondhout beschikken wij over onze eigen boomvelkraan waarmee wij zonder teveel problemen grote hoogte kunnen bereiken. Met deze boomvelkraan met zaagkop kunnen wij bomen tot een hoogte van circa 30 meter machinaal veilig demonteren.

Vakkundigheid is bij boomrooierij van Weert Rondhout een van zijn kernwaarden. Wij zijn dan ook VCA / ISO en ERBO gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring met bomen kappen in stedelijk gebied en wij zijn een echt Noord Brabants familiebedrijf wat inmiddels 3 generaties ervaring heeft in bomen rooien. Naast het rooien van uw bomen kunt u ons ook altijd benaderen voor bomen snoeien Oosterhout of u nu een heel landgoed heeft wat cultuurtechnisch onderhoud nodig heeft of 1 boom, u bent altijd welkom!

WILT U VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR UW BOOM ROOIEN OOSTERHOUT ?

Dit is wat Boomrooierij Van Weert Rondhout u kan bieden:

 • 82 jaar ervaring
 • De nieuwste machines
 • Erkend specialist: landelijk actief — dus ook in Oosterhout.
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Inname en verwerking groen voor biomassa
 • Boom rooien op lastige werkplekken: met speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Boomrooierij Van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen.
 • Projectmatig verwijderen van bomen en bosonderhoud Oosterhout en omgeving
 • Hoge kwaliteit / scherpe prijs

bomen rooien Oosterhout

 Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op: 0413 - 224100 of vraag online offerte aan.

Boomrooierij van Weert staat graag voor u klaar!

Klantentevredenheid

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Albert Noorduin, Venlo

  We hebben van Weert Rondhout gevraagd voor het rooien van een ca 85 cm dikke hemelboom in onze voortuin en nog een kleinere boom. De grote boom was ca 25 m hoog en een dikke tak hing over het huis. De boom stond op ca 10 m afstand van de weg. Ze kwamen op de afgesproken dag precies op tijd, ’s morgens om kwart voor acht. Om 12 uur was de hele klus geklaard. Dankzij hun speciale apparatuur en ervaring verliep alles veilig en de tuin werd netjes achtergelaten.

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.