Bomen rooien Tiel

MET VAKMANSCHAP EN PASSIE BOMEN ROOIEN IN DE REGIO TIEL

Boomrooierij Van Weert is professional als het gaat over bomen rooien en bomen snoeien Tiel en omgeving. Boomrooierij Van Weert Rondhout werkt landelijk en doet ook bomen rooien Tiel en omgeving. Voor het kappen van bomen en snoeien van bomen: Voor overheid, bedrijven en particulier.

Wilt u een boom kappen in Tiel: ook in uw omgeving is Boomrooierij van Weert Rondhout u graag van dienst. Wat brengt stamhout van een boom op ? Verder kunt u boomrooierij Van Weert inzetten voor boomverzorging Tiel en boom kappen maar ook voor cultuurtechnisch bosonderhoud kunt u bij ons terecht.

Of de boom nu groot of klein is wij komen u helpen !

Boomrooierij Van Weert heeft de kennis en het juiste materieel in huis om bomen rooien in Tiel en omgeving vakkundig, effectief en veilig uit te voeren. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende adviseren en of een vrijblijvende offerte aan te bieden. Zijn er vragen, graag even contact opnemen met ons, wij staan u graag te woord. Onze ervaren vakmensen kunnen in de regio Tiel dan ook met de juiste materialen het werk snel mogelijk uitvoeren om zo de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wilt u een boom rooien in de regio Tiel die lastig te bereiken is? Bij van Weert Rondhout beschikken wij over een boomvelkraan waarmee wij bijna elke plek zonder problemen kunnen bereiken. Met deze verreiker met zaagkop kunnen wij bomen tot een hoogte van circa 30 meter machinaal vellen.

Veilig werken staat bij ons op nr.1 Boomrooierij van Weert Rondhout is dan ook VCA, ISO en ERBO gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring met bomen kappen in stedelijk gebied en het circulair verwerken van stamhout. Het familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in het vakkundig kappen van bomen. Wij zijn een dynamische en vooruitstrevende BOOMROOIERIJ! Naast het rooien van uw bomen kunt u ons ook altijd benaderen voor het frezen van boomstobben en rooien heesters en beplantingen.

Veilig, vakkundig en betrouwbaar  uw bomen laten kappen in Tiel en omgeving ?

Wat kan Boomrooierij Van Weert u bieden:

 • Ervaring reeds 82 jaar
 • Juiste machine voor elke klus
 • Erkend specialist: landelijk actief — dus ook in Tiel en omgeving.
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Opkopen stamhout / hout op stam
 • Inname en verwerking groene reststromen
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Boomrooierij Van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen. Elk werk is geschikt: voor particulier of bedrijf en overheid.
 • Projectmatig verwijderen van bomen en bosonderhoud in omgeving Tiel

 Boom rooien Tiel  

 Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op 0413 - 22 4100 of vraag online offerte aan.

Boomrooierij Van Weert staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Albert Noorduin, Venlo

  We hebben van Weert Rondhout gevraagd voor het rooien van een ca 85 cm dikke hemelboom in onze voortuin en nog een kleinere boom. De grote boom was ca 25 m hoog en een dikke tak hing over het huis. De boom stond op ca 10 m afstand van de weg. Ze kwamen op de afgesproken dag precies op tijd, ’s morgens om kwart voor acht. Om 12 uur was de hele klus geklaard. Dankzij hun speciale apparatuur en ervaring verliep alles veilig en de tuin werd netjes achtergelaten.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.