Bomen kappen Roosendaal

BOOMROOIERIJ VAN WEERT RONDHOUT: OOK IN ROOSENDAAL EN OMGEVING

Voor het vakkundig bomen rooien of bomen snoeien  bent u bij boomrooierij van Weert aan het goede adres. Boomrooierij Van Weert werkt landelijk en is dan ook regelmatig te vinden in de regio Roosendaal. Of het nu gaat over rooien van bomen of snoeien. Wij werken voor de overheid, bedrijven en particulieren. Wilt u ook uw bomen laten kappen in de regio Roosendaal? Boomrooierij van Weert Rondhout is u graag van dienst.  Naast bomen kappen en snoeien kunt u bij ons ook terecht voor rooien of frezen van boomstobben Roosendaal. Boomrooierij Van Weert Rondhout is dynamisch en vooruitstrevend.

Wilt u een boom kappen in Roosendaal? Neem contact op met Boomrooierij Van Weert Rondhout

Boomrooierij Van Weert Rondhout is als sinds 1937 bezig met investeren in kennis en materieel. Vakkundig, effectief en veilig BOMEN ROOIEN ROOSENDAAL is geen probleem. Wij komen graag even bij u kijken om u goed te kunnen adviseren en een vrijblijvende offerte aan te kunnen bieden. Met ons uitgebreid machinepark kunnen wij snel en efficiënt werken in de regio Roosendaal. Ook kunt u boomrooierij van Weert Rondhout bellen of mailen met al uw overige vragen.

Heeft een grote of gevaarlijke boom in de regio Roosendaal? Boomrooierij van Weert Rondhout heeft zijn eigen boomvelkraan waarmee wij bijna op elke locatie zonder problemen de boom kunnen bereiken. Deze boomvelkraan met zaagkop kan tot een hoogte van circa 30 meter machinaal zagen en afbreken.

Omdat veiligheid erg belangrijk is voor Boomrooierij van Weert zijn wij ook VCA en ERBO gecertificeerd. Het familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in vakkundig kappen van bomen. Naast het rooien van uw bomen kunt u ons ook altijd benaderen voor bomen snoeien Roosendaal.

Veilig, vakkundig en betrouwbaar uw bomen laten rooien of snoeien in Roosendaal en omgeving?

Wat kan Boomrooierij Van Weert Rondhout u bieden:

 • Ervaring
 • innovatieve machines
 • Landelijk erkend specialist: dus ook in de gemeente Roosendaal en omgeving.
 • Gespecialiseerd in rooien van bomen en snoeien bomen (particulier en overheid)
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Geen werk is te klein of te groot
 • Scherp in prijs
 • Boomrooierij Van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen.
 • Offerte geheel vrijblijvend

boom rooien Roosendaal

 Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op 0413 - 22 4100 of vraag online offerte aan.

Boomrooierij Van Weert Rondhout staat graag voor u klaar!

Klantentevredenheid

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Albert Noorduin, Venlo

  We hebben van Weert Rondhout gevraagd voor het rooien van een ca 85 cm dikke hemelboom in onze voortuin en nog een kleinere boom. De grote boom was ca 25 m hoog en een dikke tak hing over het huis. De boom stond op ca 10 m afstand van de weg. Ze kwamen op de afgesproken dag precies op tijd, ’s morgens om kwart voor acht. Om 12 uur was de hele klus geklaard. Dankzij hun speciale apparatuur en ervaring verliep alles veilig en de tuin werd netjes achtergelaten.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.