Bomen Rooien Etten-Leur

BOOMROOIERIJ VAN WEERT RONDHOUT: SPECIALIST IN BOMEN ROOIEN ETTEN - LEUR EN OMGEVING

Of het nu gaat over bomen rooien of bomen snoeien in Etten - Leur boomrooierij van Weert is uw juiste partner. Boomrooierij Van Weert werkt landelijk en komt ook in de regio Etten-Leur. Wilt u bomen rooien regio Etten-Leur? Boomrooierij van Weert Rondhout is u graag van dienst.  Naast bomen kappen en of snoeien kunt u bij ons ook terecht voor rooien of frezen van boomstronken . Boomrooierij van Weert Rondhout is dan ook echt een allrounder en uw specialist in de regio Etten-Leur.

Wilt u een boom laten rooien in Etten - Leur?

Boomrooierij Van Weert Rondhout heeft de kennis en ervaring om bomen rooien Etten - Leur en omgeving en boom kappen vakkundig, effectief en veilig uit te voeren. Wij komen graag bij u langs om u goed te adviseren en een vrijblijvende offerte aan te bieden. Onze ervaren vakmensen kunnen in de regio Etten-Leur dan ook met de juiste materialen het werk snel uitvoeren om zo de kosten zo laag mogelijk te houden. Ook kunt u van Weert bellen of mailen met al uw vragen.

Heeft u een boom in de regio Etten-Leur die gevaarlijk of erg hoog is? Bij van Weert Rondhout beschikken wij over een boomvelkraan waarmee wij bijna elke plek zonder teveel problemen kunnen bereiken. Met deze boomvelkraan met zaagkop kunnen wij bomen tot een hoogte van circa 30 meter hoogte machinaal vellen.

Veiligheid staat bij  Boomrooierij van Weert Rondhout erg hoog in het vaandel daarom zijn wij dan ook VCA en ERBO gecertificeerd. Het familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in vakkundig kappen van bomen Etten - Leur en omgeving. Naast het rooien van uw bomen kunt u ons ook altijd benaderen voor bomen snoeien of het nu een hele laan is of 1 boom, u bent altijd welkom.

Veilig, vakkundig en betrouwbaar  uw bomen laten kappen in Etten-Leur en omgeving ?

Wat kan Boomrooierij Van Weert Rondhout u bieden:

 • Ruime ervaring
 • Uitgebreid machinepark
 • Erkend specialist: landelijk actief — dus ook in Etten-Leur en omgeving.
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Inname en verwerking groenafval
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert Rondhout lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Boomrooierij Van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen. Elk werk is geschikt: voor particulier of bedrijf en overheid.
 • Projectmatig verwijderen van bomen en bosonderhoud in omgeving Etten-Leur

bomen rooien Etten - Leur

 Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op 0413 - 22 4100 of vraag online offerte aan.

Boomrooierij Van Weert Rondhout  staat graag voor u klaar !

 

Klantentevredenheid

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Edward Verhoeve (Gemeente Moerdijk)

  Gemeente moerdijk werkt al jaren met veel tevredenheid samen met van Weert rondhout. Voor elke klus zijn ze benaderbaar en vakkundig. Wat ons aanspreekt bij van Weert is het ontzorgen voor de Gemeente moerdijk. Elke klus wordt van  begin tot eind netjes verzorgd en met de juiste kennis en positieve inzet Mede de door de diversiteit van machines kan er altijd een beroep op van Weert rondhout gedaan worden.

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Albert Noorduin, Venlo

  We hebben van Weert Rondhout gevraagd voor het rooien van een ca 85 cm dikke hemelboom in onze voortuin en nog een kleinere boom. De grote boom was ca 25 m hoog en een dikke tak hing over het huis. De boom stond op ca 10 m afstand van de weg. Ze kwamen op de afgesproken dag precies op tijd, ’s morgens om kwart voor acht. Om 12 uur was de hele klus geklaard. Dankzij hun speciale apparatuur en ervaring verliep alles veilig en de tuin werd netjes achtergelaten.

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.