Diensten

Vakkundig in Boom Laten Rooien, boom kappen, bomen snoeien, boomverzorging, bosonderhoud en houthandel

Voor elk karwei van groot tot klein moet u bij Van Weert Rondhout zijn!
Als het gaat over cultuurtechnische werkzaamheden op het gebied verwijderen bossage , boom omzagen en verwijderen boomstronk, snoeien van bomen, bent u altijd van harte welkom bij boomrooierij Van Weert te Loosbroek.

Boom Laten Kappen?

Graag komen wij bij u langs om de situatie en gevraagde werkzaamheden met u door te nemen en te bespreken. U kan van ons een degelijk en betrouwbaar boomadvies en aanpak van het rooi-snoeiwerk verwachten. Hierna sturen wij u een nette en goed opgebouwde offerte toe waarin wij onze werkzaamheden uitleggen. Heeft u vragen over de offerte dan graag contact opnemen. Wij geven u graag een toelichting. Of het nu gaat over VERWIJDEREN BOS of over kandelaberen bomen, boomstronk frezen, BOOMVERZORGING of boomonderhoud maakt niets uit. Onze vakmensen die de acquisitie doen en gediplomeerd European Tree Worker zijn nemen graag alle vragen met u door. Onze offertes zijn uiteraard altijd geheel vrijblijvend.

De specialistische werkzaamheden van Boomrooierij Van Weert bestaan o.a. uit:

Zie ook:

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor:

Klantentevredenheid

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiƫnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

kaart

logo