Boomrooierij Van Weert, snel, veilig en vakkundig bomen rooien Heesch ( Noord Brabant ) en omgeving

Boomrooierij Van Weert Rondhout uit Loosbroek ( gemeente Bernheze ) is uw specialist voor bomen rooien Heesch voor overheid, bedrijven en voor snoeien bomen particulieren. Boomrooierij Van Weert kan ook iets voor u beteken. U kan bij boomrooierij Van Weert ook online offerte aanvragen voor boom kappen Heesch en bomen snoeien Heesch. Boom rooien Heesch.

Wij beschikken over speciaal ontwikkeld en gekeurd materieel en vakmensen om bomen rooien Heesch veilig en vakkundig uit te voeren. Onze European Tree Work opgeleide vakmensen weten ook uw cultuurtechniek opdracht efficiënt uit te voeren. Ook op plekken waar de toegankelijkheid zeer beperkt is kan Van Weert Rondhout b.v. bomen rooien indien nodig met inzet van onze boomvelkraan van 30 meter met boomvelkop. Gaat dit niet, dan doen we bomen vellen Heesch, bomen kappen Heesch uitvoeren d.m.v. boomklimmen met de daarbij behorende boomklimtechnieken.

Voor snoeien bomen Heesch en boomstronk frezen Heesch en het afvoeren van takhout en boomstammen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.

Veilig, snel en goedkoop bomen rooien of snoeien in omgeving Heesch? Op zoek naar openhaardhout Heesch of houtsnippers. Bel of e-mail naar boomrooierij Van Weert. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Bomen rooien Heesch: de voordelen en specialiteiten van boomrooierij van Weert Rondhout voor u samengevat:

 • Erkend Erbo SKBNL gecertificeerd boomrooibedrijf, zowel landelijk, als ook in Heesch en omgeving
 • 3 generaties ervaring in bomen rooien en houthandel
 • advies en offerte geheel vrijblijvend
 • Boom kappen, boom verwijderen op lastige locatie's met speciale boomvelkraan van boomrooierij Van Weert
 • Inname en verwerking groene reststromen
 • Vakkundig in particulier snoeiwerk en bomen kappen
 • Projectmatig verwijderen van bomen en snoeien bossages Heesch, kortom het hele pakket.

Bomen Rooien Bernheze

Veilig en professioneel bomen rooien Heesch? Bent u op zoek naar een gespecialiseerd boomrooibedrijf omgeving Heesch? Bel ons tijdens kantooruren op 0413 - 22 4100 . Ook kan u online een offerte aanvragen.

Boomrooierij van Weert Rondhout staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.