Boomrooierij Van Weert, snel, veilig en vakkundig bomen rooien Uden en omgeving

Boomrooierij Van Weert uit Loosbroek is uw specialist voor bomen rooien en bomen snoeien Uden voor overheid, bedrijven en particulier kappen van bomen. U kan bij boomrooierij Van Weert Rondhout ook online offerte aanvragen voor boomverzorging Uden en boom laten rooien Uden.

Wij beschikken over speciaal ontwikkeld materieel en vakmensen om bomen rooien Uden veilig uit te voeren. Onze European Tree Work opgeleide mensen weten ook uw cultuurtechniekwerk efficiënt uit te voeren. Bomen rooien Uden. Ook op plekken waar de toegankelijkheid van werklocatie zeer beperkt is kan Van Weert Rondhout b.v. bomen rooien indien nodig met inzet van onze boomvelkraan van 30 meter met boomvelkop. Dit is zeer efficiënt en veilig en een manier om goedkoop bomen te rooien. Gaat dit niet, dan doen we boom vellen, bomen kappen Uden uitvoeren d.m.v. boom klimmen met de daarbij behorende klimtechnieken.

Voor boomstronk frezen Uden en het afvoeren van takhout en groenafval kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Tevens bezorgen wij ook graag openhaardhout of houtsnippers bij u thuis en kopen wij bomen op stam. Wij zijn altijd op zoek naar stamhout.

Veilig en snel bomen laten rooien of snoeien bomen in omgeving Uden? Op zoek naar openhaardhout Uden of houtsnippers omgeving Uden? Bel of e-mail naar boomrooierij Van Weert. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Boom kappen Uden - de voordelen van boomrooierij Van Weert voor u samengevat:

 • Erkend Erbo gecertificeerd boomrooibedrijf, zowel landelijk, als ook in Uden en omgeving
 • 3 generaties ervaring in bomen rooien en houthandel en transport
 • Boom verwijderen, boom kappen op lastige Iocatie's met speciale boomvelkraan van boomrooierij Van Weert
 • Inname en verwerking snoeihout, takhout en boomstronken
 • Gespecialiseerd in particulier bomen rooien en snoeien bomen
 • Projectmatig verwijderen van bomen en uitdunnen bossages Uden, kortom het hele pakket.
 • Ervaring met bomen verwijderen langs drukke wegen

Veilig en professioneel bomen rooien Uden? Bent u op zoek naar een gespecialiseerd boomrooibedrijf omgeving Uden? Bel ons tijdens kantooruren op 0413 22 4100. Ook kan u online een offerte aanvragen.

Boomrooierij Van Weert Rondhout staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

kaart

logo