Bomen rooien Venray

Boomrooierij Van Weert: uw specialist voor vakkundig boom kappen Venray en omgeving

Boomrooierij van Weert is professional als het gaat over bomen rooien en bomen snoeien. Boomrooierij van Weert

werkt landelijk en doet ook bomen rooien Venray en omgeving. Voor het kappen van bomen en snoeien van bomen: voor overheid, particulier of bedrijf. Wilt u bomen rooien in
Nijmegen ? Ook inuw omgeving is Boomrooierij van Weert u graag van dienst. Wat brengt stamhout van een boom op ? Verder kunt u boomrooibedrijf van Weert inzetten voor boomverzorging Nijmegen en het verwijderen en afvoeren van boomstronken en het weghalen van beplanting.

Wat brengen boomstammen op ? Wij kopen uw bomen graag, zowel naaldhout als loofhout !

Boomrooierij van Weert heeft de kennis en het juiste materieel in huis om bomen rooien in Venray vakkundig, effectief en veilig uit te voeren. Onze werkvoorbereider komt geheel vrijblijvend bij u het werk opnemen en met u doornemen. Hierna sturen wij u een aanbieding en advies op maat voor de werkzaamheden. Zijn er vragen, graag even contact opnemen met ons, wij staan u graag te woord. Boomverzorging Venray : Onze ervaren vakmensen kunnen vakkundig bomen rooien Venray en omgeving snel en met lage kosten voor u uitvoeren.

Wilt u een boom kappen of snoeien van bomen in Venray waar de werklocatie moeilijk bereikbaar is? Boomrooierij van Weert beschikt over een boomvelkraan waarmee bijna elke plek zonder teveel problemen bereikt kan worden. Deze boomvelkraan is zeer wendbaar en we kunnen tot 30 meter hoogte bomen machinaal hiermee verwijderen. Naast deze machine snoeien wij ook heel veel handmatig d.m.v. boomklimmen.

Boomrooierij van Weert is EHBO gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring met bomen kappen in stedelijk gebied en het circulair verwerken van stamhout. Het familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in vakkundig kappen van bomen. Wij zijn een echte CIRCULAIRE BOOMROOIERIJ ! Niet alleen voor bomen kappen Nijmegen kuntu ons benaderen: voor snoeien van bomen r'n Venray en omgeving en het boomstronken frezen en het verwijderen van bos omgeving Venray bent u ook altijd welkom.

Betrouwbaar, veilig en goedkoop uw bomen kappen in Venray en omgeving? Kwaliteiten van Boomrooierij Van Weert:

 • Onze ervaring
 • Juiste machinepark
 • Erkend specialist: landelijk actief — ook in Venray en omgeving
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Opkopen stamhout / hout op stam
 • Inname en verwerking groente reststromen
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Boomrooierij van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen. Elk werk is geschikt: voor particulier of bedrijf en overheid.
 • Projectmatig verwijderen van bomen en bosonderhoud in omgeving Venray

 Bomen rooien Venray

Neem gerust contact met ons op 0413 - 224100 of vraag online offerte aan. Boomrooierij Van Weert staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.