Boomrooierij Van Weert voor bomen rooien Utrecht

De ervaren vakmensen van Boomrooierij van Weert zijn specialist als het gaat over bomen kappen. Boomrooierij Van Weert werkt landelijk en doet ook bomen rooien Utrecht en bomen snoeien Utrecht en omgeving. Voor het kappen van bomen en bomen snoeien: voor particulier of bedrijf. Wilt u een boom kappen in Utrecht: ook in uw omgeving zal Boomrooierij van Weert u graag van dienst zijn. Verder kunt u boomrooibedrijf van Weert inzetten voor boomverzorging Utrecht.

Boomrooierij van Weert heeft de kennis en het juiste materieel en boomverzorgers ter beschikking om boom kappen in Utrecht snel en tegen lage prijs uit te voeren. Geheel vrijblijvend komen wij graag bij u het werk opnemen en metu doornemen. Hierna sturen wij u een aanbieding en advies voor de werkzaamheden. Onze ervaren vakmensen kunnen bomen rooien Utrecht en snoeien van bomen in Utrecht veilig en efficiënt voor u uitvoeren.

Wilt u een boom kappen waar de werklocatie moeilijk toegankelijk is’? Boomrooibedrijf van Weert beschikt over een boomvelkraan waarmee bijna elke plek zonder teveel problemen bereikt kan worden.

Boomrooierij van Weert is EBBC, VCA en lSO gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring met bomen verwijderen in stedelijk gebied en het circulair verwerken van stamhout. Het Noord — Brabantse familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in vakkundig kappen van bomen. Wij zijn een echte circulaire boomrooierij. Niet alleen voor bomen kappen Utrecht kunt u ons benaderen: voor snoeien van bomen in Utrecht en omgeving en het boomstronken rooien en het verwijderen van bos omgeving Utrecht bent u ook altijd welkom.

Betrouwbaar, veilig en goedkoop uw Bomen kappen Utrecht en omgeving. Pluspunten van Boomrooierij Van Weert:

 • Onze ervaring
 • Erkend specialist: landelijk actief —ook in Utrecht en omgeving.
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Inname en verwerking groenafval en takhout
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Boomrooierij van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen. Elk werk is geschikt: voor particulier of bedrijf en overheid.
 • Projectmatig verwijderen van bomen en bosonderhoud in omgeving Utrecht

Neem gerust contact met ons op 0413 — 224100 of vraag online offerte aan.

Boomverzorgìngsbedrijf Van Weert staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

kaart

logo