Boomrooierij Van Weert, een echte professional in bomen rooien 's-Hertogenbosch en omgeving

Boomrooierij van Weert is een specialist in boom laten rooien voor particulier en bedrijf. Bomen rooien 's - Hertogenbosch: Van Weert Rondhout kan ook in uw omgeving iets voor u beteken. U kan bij boomrooierij van Weert ook online offerte aanvragen voor bomen snoeien en boomverzorging.

Boomrooierij van Weert heeft innovatief materieel om bomen rooien 's - Hertogenbosch goed uit te kunnen voeren. Onze opgeleide ( European Tree Work ) gecertificeerde vakmensen weten ook uw klus veilig en efficie╠łnt uit te voeren. Ook op moeilijk bereikbare locatie's kan boomrooierij van Weert bomen rooien; indien nodig door inzet van onze velkraan van 30 meter met boomvelkop.

Voor verwijderen boomstronk in 's - Hertogenbosch en boom kappen en de afvoer van het takhout kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.

Vakkundig bomen kappen? Bel of e-mail naar boomrooierij van Weert. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Boom rooien 's - Hertogenbosch - de specialiteiten van Boomrooierij van Weert voor u samengevat:

 • 3 generaties ervaring in bomen rooien.
 • advies en offerte geheel kostenloos
 • Erkend boomrooibedrijf zowel landelijk-als ook in 's-Hertogenbosch en omgeving
 • Boom verwijderen op lastige locatie's met speciale boomvelkraan van boomrooierij Van Weert
 • Inname en verwerking groene reststromen
 • Vakkundig in particulier snoeiwerk en projectmatig rooien van houtsingels, kortom het hele pakket.

Vakkundig bomen rooien in 's-Hertogenbosch? Wilt u vakkundig en veilig bomen verwijderen in 's-Hertogenbosch? Bel ons tijdens kantooruren op 0413 22 41 00 . Ook kan u online een offerte aanvragen.

Boomrooierij Van Weert staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en effici├źnte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

kaart

logo