Boomrooierij Van Weert Rondhout in Oss bomen rooien

Van Weert Rondhout b.v. uit Loosbroek gemeente Bernheze is een specialist in boom rooien en bomen snoeien. Ook in bomen rooien Oss. Voor overheid, bedrijven en voor particulieren. Boom rooien Oss: Boomrooierij van Weert kan ook iets voor u beteken. U kan bij boomrooierij van Weert ook online offerte aanvragen voor boomverzorging Oss en bomen snoeien Oss.

Boomrooierij van Weert heeft het juiste materieel en vakmensen om bomen rooien Oss vakkundig uit te voeren. Onze European Tree Work gecertificeerde vakmensen weten ook uw opdracht efficiënt uit te voeren. Ook op locatie's waar de toegankelijkheid zeer beperkt is kan boomrooierij van Weert bomen rooien indien nodig met inzet van onze boomvelkraan van 30 meter met boomvelkop. Gaat dit niet lukken dan doen we bomen vellen Oss, bomen kappen Oss uitvoeren d.m.v. boomklimmen met de daarbij behorende boomklimtechnieken.

Voor snoeien bomen Oss en boom laten rooien Oss en het afvoeren van tak en stamhout kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.

Advies en offerte zijn kosteloos, wij staan graag voor u paraat!

Vakkundig bomen rooien? Bel of e-mail naar boomrooierij Van Weert. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

BOOM LATEN ROOIEN Oss - de specialiteiten van Boomrooibedrijf Van Weert Rondhout voor u samengevat:

 • 3 generaties ervaring in bomen rooien.
 • Advies en offerte zijn kosteloos
 • Erkende boomrooierij, zowel landelijk, als ook in Oss en omgeving
 • Boom vellen , boom verwijderen op lastige locatie's met speciale boomvelkraan van boomrooierij Van Weert
 • Veel ervaring met boomonderhoud en bomen verwijderen in stedelijk gebeid
 • Inname en verwerking groene reststromen en biomassa
 • Vakkundig in particulier snoeiwerk en projectmatig rooien van bomen en bossages, kortom het hele pakket.

bomen rooien Oss

Vakkundig bomen rooien Oss? Wilt u veilig en goedkoop bomen verwijderen in Oss? Bel ons tijdens kantooruren op 0413-22 4100 . Ook kan u online een offerte aanvragen.

Boomrooierij van Weert Rondhout staat graag voor u klaar!

Klantentevredenheid

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Albert Noorduin, Venlo

  We hebben van Weert Rondhout gevraagd voor het rooien van een ca 85 cm dikke hemelboom in onze voortuin en nog een kleinere boom. De grote boom was ca 25 m hoog en een dikke tak hing over het huis. De boom stond op ca 10 m afstand van de weg. Ze kwamen op de afgesproken dag precies op tijd, ’s morgens om kwart voor acht. Om 12 uur was de hele klus geklaard. Dankzij hun speciale apparatuur en ervaring verliep alles veilig en de tuin werd netjes achtergelaten.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.