Bomen rooien Nuenen

 

Boomrooierij Van Weert is uw professional als het gaat over bomen rooien en bomen snoeien. Boomrooierij van Weert werkt landelijk en doet ook bomen rooien Nuenen en omgeving. Voor het kappen van bomen en snoeien van bomen: voor overheid, particulier of bedrijf. Wilt u een boom verwijderen in Nuenen: ook in uw omgeving is Boomrooierij van Weert u graag van dienst. Wat brengt stamhout van een boom op ? Verder kunt u boomrooibedrijf Van Weert inzetten voor boomverzorging Nuenen en het verwijderen en afvoeren van boomstronken en het weghalen van beplanting.

Boomrooierij Van Weert heeft de kennis en het juiste materieel in huis om bomen rooien in Nuenen vakkundig en veilig uit te voeren. Geheel vrijblijvend komen wij graag bij u het werk opnemen.  Hierna sturen wij u een aanbieding en advies op maat voor de werkzaamheden. Zijn er vragen, graag even contact opnemen met ons, wij staan u graag te woord. Onze ervaren vakmensen kunnen vakkundig bomen rooien Nuenen en omgeving snel en met lage kosten voor u uitvoeren. 

Wilt u een boom vellen of boom verwijderen in Nuenen waar de werklocatie moeilijk bereikbaar is? Boomrooibedrijf van Weert beschikt over een boomvelkraan waarmee bijna elke locatie zonder teveel problemen bereikt kan worden. Deze boomvelkraan is zeer wendbaar en we kunnen tot 30 meter hoogte bomen machinaal hiermee weghalen.

Uw specialist voor vakkundig bomen rooien Nuenen en omgeving

Wij hebben veel ervaring met bomen verwijderen in stedelijk gebied en het circulair verwerken van boomstammen en takhout. Het familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in vakkundig kappen van bomen. Wij zijn een echte CIRCULAIRE BOOMROOIERIJ! Niet alleen voor bomen kappen Nuenen kunt u ons benaderen: voor snoeien van bomen in Nuenen en omgeving en het boomstronken verwijderen en het uitdunnen van bos omgeving Nuenen bent u ook altijd welkom.

Wij KOPEN UW BOMEN graag, zowel NAALDHOUT als LOOFHOUT !

Veilig en goedkoop uw bomen rooien in Nuenen en omgeving ? Kwaliteiten van Boomrooierij Van Weert:

 • Onze ervaring
 • Juiste machinepark en werktechnieken 
 • Advies en offerte zijn kosteloos
 • Erkend specialist: landelijk actief — ook in Nuenen en omgeving.
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Kopen stamhout / hout op stam
 • Flexibel en in staat om “ just in time” te handelen ( Calamiteiten )
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met de boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Boomrooierij Van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen. Elk werk is geschikt: voor particulier of bedrijf en overheid.
 • Projectmatig verwijderen van bomen en bosonderhoud in omgeving Nuenen

bomen rooien Nuenen

Neem gerust contact met ons op 0413 - 224100 of vraag online offerte aan. 

Boomverzorgingsbedrijf Van Weert Rondhout staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.