Boomrooierij Van Weert, snel, veilig en vakkundig bomen rooien provincie Noord Brabant

Boomrooierij Van Weert Rondhout ( Loosbroek) is uw specialist voor onderhoud bomen en boomverzorging Noord Brabant. Voor zowel overheid, bedrijven en particulier kappen van bomen. U kan bij boomrooierij Van Weert ook voor bomen rooien provincie Noord Brabant terecht en online offerte aanvragen.

Wij gebruiken speciaal ontwikkelde boomvelmachines en ervaren boomverzorgers om bomen rooien Provincie Noord Brabant veilig en effectief uit te voeren. Onze European Tree Work opgeleide mensen weten ook uw opdracht snel en servicegericht uit te voeren. Bomen rooien Noord Brabant. Of dat het nu gaat over bosonderhoud, cultuurtechniek of bomen verwijderen en begroeiing verwijderen . Ook op werklocatie's waar de toegankelijkheid zeer beperkt is kan Van Weert Rondhout b.v. bomen rooien indien nodig met inzet van onze boomvelkraan van 30 meter met boomvelkop. Met deze boomvelkraan is het efficiënt en veilig om bomen vellen Noord Brabant uit te voeren. Gaat dit niet, dan doen we het verwijderen van bos en bomen uitvoeren d.m.v. boomklimmen met de daarbij behorende boomklimtechnieken.

Voor boomstronk frezen en uitdunnen en snoeien randbeplanting Provincie Noord Brabant en het afvoeren van takhout, groenafval en boomstronken rooien kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.

Veilig en efficient bomen rooien omgeving Noord Brabant? Bel of e-mail naar boomrooierij Van Weert. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

De voordelen van boomrooierij Van Weert voor u samengevat:

 • Erkend Erbo gecertificeerd boomrooibedrijf, zowel landelijk, als ook in Provincie Noord Brabant
 • 3 generaties ervaring in bomen verwijderen, houthandel en bosexploitatie
 • Boom verwijderen, bomen kappen op lastige locatie's met speciale boomvelkraan van boomrooierij Van Weert
 • Inname en verwerking snoeihout , takhout en heesters
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Projectmatig verwijderen van bomen en UITDUNNEN BOSPERCELEN
 • Ervaring met bomen verwijderen langs drukke wegen en in stedelijk gebied
 • Bosfrezen en bestrijding prunus en acacia
 • Kwaliteit en prijs concurrerend

bomen rooien Brabant

Veilig en professioneel bomen rooien Noord Brabant? Bent u op zoek naar een gespecialiseerd boomrooibedrijf omgeving Noord Brabant? Bel ons tijdens kantooruren op 0413 - 22 4100. Ook kan u online een offerte aanvragen.

Boomrooierij Van Weert Rondhout staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.