Bomen rooien Nijmegen

Boomrooierij Van Weert: uw specialist voor vakkundig bomen rooien Nijmegen en omgeving

Boomrooierij Van Weert is professional als het gaat over bomen rooien en bomen snoeien. Boomrooierij Van Weert werkt landelijk en doet ook bomen rooien Nijmegen en omgeving. Voor het kappen van bomen en snoeien van bomen: voor overheid, particulier of bedrijf. Wilt u een boom kappen in Nijmegen: ook in uw omgeving is Boomrooierij van Weert u graag van dienst. Wat brengt stamhout van een boom op ? Verder kunt u boomrooibedrijf Van Weert inzetten voor boomverzorging Nijmegen en het verwijderen en afvoeren van boomstronken en het weghalen van beplanting.

Wat brengen boomstammen op ? Wij kopen uw bomen graag, zowel naaldhout als loofhout !

Boomrooierij Van Weert heeft de kennis en het juiste materieel in huis om bomen rooien in Nijmegen vakkundig, effectief en veilig uit te voeren. Geheel vrijblijvend komen wij graag bij u het werk opnemen en met u doornemen. Hierna sturen wij u een aanbieding en advies op maat voor de werkzaamheden. Zijn er vragen, graag even contact opnemen met ons, wij staan u graag te woord. Onze ervaren vakmensen kunnen vakkundig bomen rooien Nijmegen en omgeving snel en met lage kosten voor u uitvoeren.

Wilt u een boom kappen of boom verwijderen in Nijmegen waar de werklocatie moeilijk bereikbaar is? Boomrooierij van Weert beschikt over een boomvelkraan waarmee bijna elke plek zonder teveel problemen bereikt kan worden. Deze boomvelkraan is zeer wendbaar en we kunnen tot 30 meter hoogte bomen machinaal hiermee verwijderen.

Boomrooierij van Weert is ERBO gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring met bomen kappen in stedelijk gebied en het circulair verwerken van stamhout. Het familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in vakkundig kappen van bomen. Wij zijn een echte CIRCULAIRE BOOMROOIERIJ! Niet alleen voor bomen kappen Nijmegen kunt u ons benaderen: voor snoeien van bomen in Nijmegen en omgeving en het boomstronken frezen en het verwijderen van bos omgeving Nijmegen bent u ook altijd welkom.

Betrouwbaar, veilig en goedkoop uw bomen kappen in Nijmegen en omgeving ? Kwaliteiten van Boomrooierij Van Weert:

 • Onze ervaring
 • Juiste machinepark
 • Erkend specialist: landelijk actief — ook in Nijmegen en omgeving.
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Opkopen stamhout / hout op stam
 • Inname en verwerking groente reststromen
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Boomrooierij Van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen. Elk werk is geschikt: voor particulier of bedrijf en overheid.
 • Projectmatig verwijderen van bomen en bosonderhoud in omgeving Nijmegen

Neem gerust contact met ons op 0413 - 224100 of vraag online offerte aan.

Boomverzorgingsbedrijf Van Weert staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Nico Visser

  Prima bedrijf voor al uw hout rooi werken of voor mooie boommeubels of brandhout

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

kaart

logo