Bomen rooien Rosmalen?

Boomrooierij Van Weert voor bomen rooien Rosmalen

De ervaren vakmensen van Boomrooierij Van Weert zijn de beste keuze als het gaat om bomen kappen. Boomrooierij Van Weert werkt landelijk en doet ook bomen rooien Rosmalen en omgeving. Wij zijn specialist voor het kappen van bomen: voor particulier of bedrijf. Wilt u een boom kappen in Rosmalen: ook in uw omgeving zal Boomrooierij Van Weert u graag van dienst zijn. Verder kunt u boomrooibedrijf Van Weert inzetten voor boomverzorging en bomen snoeien.

Boomrooierij Van Weert heeft het juiste materieel en boomverzorgers in huis om boom kappen in Rosmalen snel en tegen lage totale kosten uit te voeren. Geheel vrijblijvend komen wij graag bij u vooraf het werk opnemen en met u doorspreken. Hierna sturen wij u een nette aanbieding voor de werkzaamheden. Onze ervaren vakmensen Zullen bomen rooien Rosmalen en snoeien van bomen Rosmalen veilig en efficiënt voor u uitvoeren.

Wilt u een boom kappen waar de werklocatie moeilijk bereikbaar is? Boomrooierij Van Weert beschikt over een boomvelkraan waarmee bijna elke plaats zonder teveel problemen bereikt kan worden Boomrooierij van Weert is ERBO, VCA ‚en lSO gecertificeerd. Het Noord-Brabantse familiebedrijf heeft inmiddels 3 generaties ervaring in vakkundig kappen van bomen. Niet alleen voor bomen kappen Rosmalen kunt u ons benaderen: voor snoeien van bomen Rosmalen en het boomstronken weghalen en het afvoeren van snoeihout kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.

Betrouwbaar, veilig en goedkoop uw Bomen kappen Rosmalen, de pluspunten van Boomrooierij Van Weert:

 • Onze ervaring
 • Erkend specialist: landelijk actief, ook in Rosmalen en omgeving.
 • Gespecialiseerd in particulier rooien van bomen en snoeien bomen
 • Inname en verwerking groenafval en takhout
 • Boom kappen op lastige werkplekken: met speciaal ontwikkelde boomvelkraan van boomrooierij van Weert lukt dit vrijwel zonder risico en schade.
 • Boomrooierij Van Weert heeft ervaring met bomen rooien langs drukke wegen. Elk werk is geschikt: voor particulier of bedrijf en overheid.
 • Projectmatig verwijderen van bomen en bosonderhoud in omgeving Rosmalen

boomrooierij Rosmalen

Neem gerust contact met ons op 0413 - 22 4100 of vraag online offerte aan.

Boomverzorgingsbedrijf Van Weert staat graag voor u klaar !

Klantentevredenheid

 • John van Soerland Eindhoven

   

  Ik had een 5 stammige wilg van 25 meter hoog staan. Deze boom stond op een vervelende plaats, onbereikbaar voor machines.Van Weert is komen kijken en kwam vakkundig over. Snel kwam er geheel kosteloos advies en een offerte. Tijdens de uitvoering waren ze ook niet te beroerd hier en daar wat extra's te doen. Een goede samenwerking en resultaat.

  Dus voor iemand anders die ook met een vergelijkbare boom zit, dit bedrijf is een aanrader!

 • Jan van Hoey

  Mijn ervaring met van Weert Rondhout bv betreft een zeer correcte en professionele aanpak van zaken, duidelijke afspraken gevolgd door snelle en efficiënte inzet van getraind personeel met moderne machines en andere werktuigen.

 • Stichting Kinderboerderij Buitengewoon

   

  Bij ons op de kinderboerderij heeft boomrooierij van Weert Rondhout 7 grote amerikaanse eiken en 1 beuk keurig gekapt. De bomen werden in stukken met een machine naar beneden gehaald. Alles veilig en professioneel gedaan. Gr. Wim Brands ( Velp )

 • Fam. van Tuijl ( Heesch )

  Van Weert Rondhout heeft bij ons een grote kastanje gekapt en de stobben gefreesd. Met een kraan en boomklimmer alles verwijdert. De kastanje was er slecht aan toe. Het werk is volgens afspraak correct en netjes uitgevoerd. 

 • Waterschap de Dommel ( Dhr. S. Polak )

  Rooiwerkzaamheden voor nieuwe waterkering op historisch landgoed Beukenhorst correct en netjes gedaan. Alles volgens de afspraken uitgevoerd. Aannemer bedankt.

 • Karin van Oorsouw Zeeland

  We willen jullie bedanken voor de prettige samenwerking, alles is gegaan zoals afgesproken. Peter heeft alles keurig geregeld en de 2 mannen hebben echt super hun best gedaan met zagen en opruimen!

 • Hanneke van Oort Nistelrode

  Boomrooierij van Weert heeft bij ons 17 sparren en berkenbomen gekapt. Het werk is vlot en zeer netjes verlopen. Goed materiaal en vriendelijke mensen.

 • Mevr. Janss Veghel

  Van Weert Rondhout heeft snel gereageerd op mijn email en is 2 dagen later naar het werk komen kijken. Bij de uitvoering was alles heel professioneel en goed verlopen. Fijne mensen en goed materieel. Alles netjes afgewerkt.

 • Fam. Roefs

  Wij hadden een berk dicht tegen het huis staan die we weg wilden hebben en daarom contact gezocht met van Weert Rondhout. Ze namen snel contact op en de dag erna hadden we de offerte al binnen. Uiteindelijk waren ze het goedkoopst en tijdens de uitvoering alles netjes gegaan. Zeer professioneel !

  Pedro Roefs

 • Selly Dobbelsteen

  De takken van onze eik waren zo groot en zwaar geworden dat we bang waren dat ze schade aan het huis zouden veroorzaken als ze zouden vallen. Van Weert ze met behulp van een verrijker er uit gehaald/geknipt. Ze werden er zo uitgetild en netjes op de grond gelegd!

 • Mari van Vught

  Prima familiebedrijf zeer deskundig personeel de opdracht keurig uitgevoerd en opgeruimd mijn klant was ook zeer tevreden zeker aanbevolen voor opdrachten.
  afz. aannemers bedrijf MarI van Vught

 • Nico Visser

  Van Weert heeft snel gereageerd en is komen kijken naar onze eik. Advies werd kappen omdat er grote plakoksel in zat en er vervolgens geen kroon meer over bleef. Boom was ook te groot geworden voor onze tuin. Er is prima gewerkt tijdens het weghalen van de boom en stobbe.

 • Wim van Hoeij

  De klus werd correct en netjes opgeleverd. Na telefonische afspraak zijn de bomen gerooid op een veilige manier, zonder rommel achter te laten. Ook voor een volgende klus zal ik dit bedrijf benaderen.

 • Stefan Trimbach (Volkel)

  De mannen van de Weert Rondhout verstaan hun vak als de beste. Naast mijn bedrijfspand stond een behoorlijk grote Acacia die voor problemen zorgen aan het dak de muur en het riool van het gebouw.De boom moest dus weg. Makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste dat dacht ik. Na een kort telefonisch contact met van Weert Rondhout werd er heel snel geschakeld. Een scherpe offerte en snelle afspraak om de boom te komen rooien. Met 2 man en groot materieel stonden ze op de stoep en binnen een uur was de boom gerooid, verzaagd, opgeruimd en afgevoerd. Top werk met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap. Ik stond versteld van de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de meters hoge boom werd neergehaald en kan daarom ook iedereen van Weert Rondhout aanbevelen.

   

   

kaart

logo module

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.